Milli Birlik

Gönderen Konu: Irak Ordusunun Yeni Oyuncakları ...  (Okunma sayısı 85 defa)

Çevrimdışı Borber

• Üsteğmen
  • *
Irak Ordusunun Yeni Oyuncakları ...
« : Ocak 27, 2012, 12:55:47 ÖÖ »

« Son Düzenleme: Şubat 08, 2012, 07:22:02 ÖS Gönderen: Borber »

Çevrimdışı SMITD

• Teğmen
  • *
  • Republic Of Roduca
Ynt: Ira Ordusunun Yeni Oyuncakları ...
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2012, 11:29:35 ÖS »
   Küçük bir Amerikan Ordusu gibiler Geçen sene  karışılan 3(aklımda 3 olarak kalmış ama karıştırıyor olabilirim.) tane vatandaşımızı Düzenlenen bir operasyon ile kurtarmışlardı.
'Hayat bir bouluksa,bouluuu dolduran bizleriz.'

Çevrimdışı Borber

• Üsteğmen
  • *
Ynt: Irak Ordusunun Yeni Oyuncakları ...
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2012, 07:24:10 ÖS »
   Küçük bir Amerikan Ordusu gibiler Geçen sene  karışılan 3(aklımda 3 olarak kalmış ama karıştırıyor olabilirim.) tane vatandaşımızı Düzenlenen bir operasyon ile kurtarmışlardı.

Hangi olay sn SMITD ? Hatırlayamadım .
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2012, 11:25:54 ÖS Gönderen: Borber »

Çevrimdışı SMITD

• Teğmen
  • *
  • Republic Of Roduca
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2012, 11:35:50 ÖS »

Hangi olay sn SMITD ? Hatırlayamadım .
Yaklaşık olarak yanılmıyorsam 2010 sonralarında bir yol yapımında çalışan bir mühendis toplam 3 kişi çalıştıkları yolda eli silahlı bir grup tarafından kaçırılmıştı.Aylarca haber alınamadı.Bir iki kere haberlere falan konu oldular ama en son Geçen senenin ortalarında Yeni Irak Ordusunun Özel Birliklerinin düzenlediği bir gece operasyonunda kurtarılmış idiler.(Böyle bir haber okumuştum.Yanlış hatırlamıyorsam tabi.)Kurtarma harekatından bir kaç gün sonra da bizim basına konuşmuşlardı.
'Hayat bir bouluksa,bouluuu dolduran bizleriz.'

Çevrimdışı SniperScope

• Teğmen
  • *
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2012, 07:54:19 ÖS »
Ya yazmayayim diyorum ama elim rahat durmuyor.
Resimler guzel, oyuncaklar harika ama onu kullanan bir ARAP. Arabin en iyi bildigi sey, vatani satma, ihanet, kalleslik, iki yuzluluk...vs vs
Bir savasta resimde gorunen 100 kisden 95 i tek mermi atmadan kacar gider.  Pislik kelimesinin tam karsili araptir. pislik bunlarin ruhuna islemis neredeyse.

Bknz: Sene 1991, ve 2003
Ülkemizi ele geçireceklermiş, böleceklermiş, yıkacaklarmış. Kaygılanmayın. hepsini gömecek kadar toprağımız var.
Osman PAMUKOĞLU - Hak ve Eşitlik Partisi Gen. Bşk.